Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NU RUSTAS DET FÖR HÖST

Nu rustas det för höst

i vår lilla stad

Och löv har fallit ned

på vår esplanad

Men ännu skiner solen

på Fabian Månssons byst

och pantern på sin trädgren

av mina ögon kysst

 

Nu demonterar man

Nu ska det plockas in

Och det har blivit kallt

i staden som är min

Men kroppen fordrar ändå

en daglig promenad

Helst tre, på samma vägar

här i vår lilla stad

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/9 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2019-09-17 10:11



Bookmark and Share


  Koloristen
Rusta ned!
2019-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP