Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer aldrig bli något

Här får man inte drömma
Här får man inte flumma iväg
Framgång kan vi glömma
Känn dig styrd känn dig ägd

Vi kommer aldrig att bli nåt
Har dom alltid sagt
Glöm era ambitioner
Glöm pengar o makt

Glöm allt du lärt dig
Det spelar ingen roll nu
Glöm allt dom sa när vi växte upp
Det var sjukt

https://soundcloud.com/mr-inkognito/vi-kommer-aldrig-bli-nagot




Fri vers (Fri form) av Mr Inkognito
Läst 95 gånger
Publicerad 2019-09-17 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito