Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: KARIM AL-ABDALLAH


I DON'T WANNA BE GREEN

I don't wanna be green

I just wanna be red

I don't wanna be green

I would rather be dead

 

Everybody's going on

about the climate and stuff

I don't wanna hear about it

'cause I've had enough

 

They're a bunch of stereotypes

Fools who stand in line

I'm fed up with their drivel

They're no friends of mine

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2019-09-17 13:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag avskyr den.
De är flummare och muppar.
2019-09-18

  Andreas Haglund
Faktumet är ju att den gröna rörelsen också arbetar för att rädda det liv DU gärna vill leva, utan att för stora förändringar skall ske.
2019-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP