Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördärvaren

En lycklig man är jag
som har ett par hektar
bördig välgödd åkermark
ärvda av mor och far

Som om detta ej vore nog
så fick jag när de dog
en gammal Massey Ferguson
med både harv och plog

Huset där jag bor
far mins läderskor
och mor mins klocka fick jag minsann
när de till himlen for

Men inga barn har jag
och i anden är jag svag
så ingen jävel får nånting
när jag dör en vacker dag




Fri vers av Jorgas
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-17 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorgas
Jorgas

Senast publicerade
Fördärvaren
* Se alla