Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: ANDERS SUNDIN


BESÖK

I dag har vi besök av döden

Den gästar än en gång vår släkt

Man lever nu i spänningsfältet

av all den skräck som den har väckt

I dag har vi besök av döden

Dess lie glimmar i en vrå

Vi lär oss aldrig att betänka

att inför döden är vi små

 

LARZ GUSTAFSSON 18/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-09-18 09:44



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Man är aldrig beredd... beklagar sorgen och oron som vistas hos er
2019-09-18

  Marita Ohlquist VIP
Man är ynkligt liten i dödens närhet.
2019-09-18

  Koloristen
Jag är bara en besökare i industrin.
2019-09-18

  Lottie Ålhed VIP
Så sant som det är sagt.Inför döden är vi små..
2019-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP