Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna upp

Öppna upp ditt hjärta till en helt ny värld

Hur långt vill vi gå? och till vilken nivå

till slutet av vårat mysterium...? ett kriterium....

Eller gå tillbaka å lära oss lite till om de vi inte förstått

Ta en annan väg helt klart

Men de jag vet är att av alla stjärnor som finns...

Edu den vackraste jag minns...

Jag såg ju allt och tänkte så mycket mer...

Av alla vägar som jag gått

Är du den som förstått och vet vem ja e å den som förstod varenda ord ja sa

 

Jag börjar förstå vad vi måste uppnå.

Vi lever nu å sedan sen och vi siktar ju på framtiden.

Av alla stjärnor som finns...

E du den vackraste jag minns...

Å av alla vägar som jag gått Är du den som förstått vem jag är....

Och den som förstod varenda ord som jag sa..




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Time's Galaxy
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-18 12:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Time's Galaxy
Time's Galaxy