Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRAMTIDEN BÖRJAR MED JESUS

 

Framtiden börjar med Jesus

Evigt liv börjar just där

Himmelen börjar i Jesus

Himmelen finns där Han är

 

LARZ GUSTAFSSON 26/5 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2019-09-18 19:42



Bookmark and Share


  Koloristen
"Vi är framtiden!" (GAO).
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP