Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Antropocen

Vilka ska vi tjäna
Förnuftet eller känslan
Eller det depraverade
Det som plöjer och stjälper
För att gro i samma riktning, vilken riktning det än må vara för dagen
I symbios med zeitgeist, slit och släng
Genereras i maskiners flöden som andas ut tjära
Spyr och spottar, vräker ur sig sina järnnerver
Gör bokslut över en era




Fri vers (Fri form) av only-shallow
Läst 144 gånger
Publicerad 2019-09-19 04:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tjänar Gud.
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

only-shallow