Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gecco

du öppnar & du stänger 

ditt öga

långsamt

på ditt fjäll 

samlas din kraft

vem är du?

vem är jag?

två primater

under samma sol




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-15 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP