Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Revolution

 

Mellan trädtoppar viskar dom om revolution
Grönt är passé under kylans diktatur 
Hjälmbeklädda ekollon har redan hoppat
Rödklädda löv sjunger om de gula martyrer 
Som trampas där nere 
Till jord 
Till näring
Till träden
Det viskas revolution bland trädtopparna




Fri vers av Jonas Fröberg VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2019-09-19 19:28



Bookmark and Share


  Marcus B
alltid kul när man får välja om man har att göra med metaforer eller inte.
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Fröberg
Jonas Fröberg VIP

Senast publicerade
Han
Helt ärligt
Revolution
* Se alla