Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon föll för en kula

Jag gråter när jag ser och hör
att ännu en människa dör
när skall dom sluta
med
att skjuta

Hon föll för en kula
med babyn i sin famn
på förövaren finns inget namn
ingen vågar prata det är farligt
bäst att ta det varligt

Bomber smäller vareviga dag
drabbar både dig och jag
efter vad jag hört
fick den stackars flickan fick sitt ansikte förstört
skräcken lyser hos var och en
nu small det igen

Arma land
hur skall vi gå i land
med vad dom försatt oss i
miljonerna hit och dit
har inte löst ett skit
Dom pratar och pratar i eviga dar
ingen lösning dom har

Arma land hur skall vi gå i land
med de politiker vi har





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Kungskobran VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-19 22:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Feg och halvdan politik skapar handlingsförlamning och ökad oro.
Medierna hjälper till och med rabatt i straffskalan kan det bara gå åt skogen
2019-09-23

  Blomma-Stjärna VIP
det finns mycket vi kan göra, om vi blir lösningsriktade, vårt land är inte en ö, vi är med i det globala och digitala - ordet solidaritet är ur modet, men solidaritet har en mening som kan inge hopp - världen är inte värre nu - kan något övertrumfa förintelsen eller Hiroshimabomben ? -
2019-09-20

  Öknens Ros VIP
Man kan fråga sig vilka det är som begår de här brotten. Är de kända hos polisen? När oskyldiga människor drabbas har väl gränsen nåtts för vad man kan acceptera.
2019-09-20

  ULJO
Politiker. Ta ert ansvar och gör något. Det räcker inte med diskussioner i sandlådan. "Du får inte vara med"
2019-09-20

  gunnnar nylund VIP
Det skjuts, sprängs bomber å skolor
bränns ner. När någon är förbannad
över att de inte får s.k. respekt
tas pistolerna fram. Kan man inte
argumentera å lösa problemen, skjuts
det, sen springer man iväg som en feg
kärring å gömmer sig. Många mord är
säkert beställningsjobb, kanske
kvinnan med barnet var ett s.k.
hedersmord....ack hur skall detta sluta.
2019-09-19

  henke_r
Den skjutna småbarnsmamman dog bara några hundra meter från mitt jobb i Malmö. Det är en hård stad för många.
2019-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP