Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek säger de

är bara ett ord tills någon ger det en mening. 

Inte sant?




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-22 11:44



Bookmark and Share


  livet...
fantastisk text
2019-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP