Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spumante

Morgonhimmel
så efterlängtad
Som rosèskimrande Spumante
Livsbubblor
spritter och sprätter
i mitt sinne
Mörkernattens mirakeltårar
förlöste glädjen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-24 19:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text... från mörker till ljus...
från sorg till glädje!
2019-09-25

    carinamnm
Sprudlande glädje!
2019-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP