Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VI LEVDE

Vi levde

menade vi

och alla andra var döda

Jag levde

Jag var fri

att skyffla i mig

näringslös "föda"

När Livet sedan kom

och visade mig alternativet

så fick jag vända om

och jag är glad att jag valde Livet

 

LARZ GUSTAFSSON 24/9 2019

 

https://www.youtube.com/watch?v=F6TNYGwQIcE

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2019-09-25 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP