Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OLUSTIGT

Schackklubb med Kennet

och Sagostund med Gun

Jag tuggar tuggummi

och tröttar ut min mun

Det tappar smaken

när jag tuggat det en stund

Och jag har ingen lust

att se på "Fråga Lund"

 

LARZ GUSTAFSSON 25/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2019-09-25 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP