Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min bild


Breiset

Trastar bereder flykt

över en himlakropp så säll

I hord bereds vingslag

Under spegel fäll

Orr melodie under

lövtunt susande träd

Själen fylls av råtung luft

en ljuvlig resas räd

En afton

En gryning 

En morgon

En rodnad

En övervintring i solens linda

Tid som dröms för att binda

Sov ej bort en kärleks natt

under vacker stjärnsprakande himmel

väntar en gåvo skatt

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-27 17:12



Bookmark and Share


  Unsaidwords
Denna kommentar får låta smått diffus, men jag hatälskar verkligen denna. För den får mig att känna så himla mycket. Väldigt fin är den dock.
2019-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP