Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FOTO: MICKE ROSQVIST


DET VI HADE VAR GATAN

DET VI HADE VAR GATAN
DET BÖRJADE DÄR
NÅGRA ORD PÅ ETT PAPPER
EN GITARR SOM GEVÄR
VI BLEV ALDRIG EN SUCCÉ
SOM BEFRIELSEARMÉ
MEN VI SATT INTE STILLA
OCH SIPPADE TÉ

DET VI HADE VAR STADEN
DESS PULS OCH DESS LARM
EN ACKORDSFÖLJD, ETT UTROP
EN PASSION SOM VAR VARM
KANSKE RIMMADE VI ILLA
SOM URBAN MUSIKGERILLA
MEN VI SATT INTE STILLA
INGEN TID ATT FÖRSPILLA

DET VI HADE VAR LÄNGTAN
EN FORTPLANTNINGSDRIFT
DET JAG HADE VAR VÄNTAN
MEN I DAG ÄR JAG GIFT
INGEN FAN CLUB FÖLJDE OSS
BARA FOLK SOM VILLE SLÅSS
MEN VI SATT ALDRIG STILLA
DET RÄCKTE FÖR OSS

LARZ GUSTAFSSON  26/9 2019

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2019-09-26 19:33



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Den här dikten säger så mycket om engagemang . En viljestark vältrimmad dikt..Ett tidsdokument.
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP