Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Texterna kommer från min mobil. Det är i hast nedtecknade noteringar, de har kanske tänkts redan förut. Här kommer de i vilket fall, obearbetade. Har musik på för att något balansera sinnet. Lek med ord kanske.


Anteckningar i förströdda ögonblick
.
En skulle kunna tro
att livet utspelar sig mest till sjöss.
För att det är ett som vågspel.

..
Doorset, En serie dörrar.
(observera, en gammal idé om att skriva en serienovell. Eller korta filmer på engelska utan svensk text.) Går det att se på film på originalspråket och samtidigt förstå sig på deras ordlekar?

...
Det finns så många idéer att vilja förverkliga, utan några pengar att förverkliga dem med. För 'allting' kostar, på. Ibland skulle en individ vilja leka diktator för en månad eller ett år. Problemet med att 'få makt' är att en som fått det, sällan kan upphöra plötsligt med att ha det. Ens som tänka sig den saken. Personen ifråga kan även få som gemena problem med att delegera, eftersom spridning av ansvar för sina handlingar. Till 'punk och pricka' måste tillhandahållas samt kontrolleras av den som 'sitter på dess utgörande' i första hand.

....
Det syns som svårt att komma med kritik mot en människa som 'mest hela tiden' försvarar sina möjliga brister med den ena ursäkten efter den andra. Som att personen ifråga är ett 'bokstavsbarn', ett av annan utsedd till 'geni', bara är människa och så vidare. Rädslan för att kritisera en människa som anser sig vara och av en möjlig skara av individer utsedd eller utnämnd, anses vara 'okränkbar', trots att den även anser att 'all kritik' gör den möjlig att kränka. Det ena utesluter därför int det andra.

.....
Är det förbjudet att springa, lägga på en rem, lägga benen på ryggen, börja skubba, om en individ får syn på en människa utklädd till väktare, polis eller annan 'utryckningspersonal'? Svaret är nej, i alla fall i teorin. Frågan är vem som ställer den undringen. En person som 'i största allmänhet undrar'. Eller en person som iakttas 'avlägsna sig från en plats' springande. Någon som verkar vilja lägga ett visst avstånd mellan sig själv en uniformerad person. Ibland är springandet en träning inför stadens tävling i Marathonloppet om lördag. Men ibland inte.

ANBDCE 71936
Vi arbetar mer än vi älskar och ändå är kärleken till arbetet stor. För att inte säga underbar, uppenbar.

......
Några texttitlar.
1. Rastlöshetens demon.
2. Min katt den har tre tanter. Och har den ej tre tanter, är det ej min katt.
3. Missbruk som tidsfördriv.
4. Are you 'Little Mess'?
5. Är vad ni har för händer någon sorts kärleksbevis?
6. Doften från ditt svettiga könshår är för mig som den mest lockande av parfymer. Glittret i detta hår när du är 'mitt i' en akt, gör mig till 'slav' i älskogens nav.
Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-28 23:44Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP