Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

28 september

Över sjö i brand
en ej förtärd solnedgång.
Speglande himmel.




Bunden vers (Haiku) av 365 haikudikter
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-28 10:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Havet slukar glöd
när en dags resa färgar
horisonten röd
2019-09-29

  Bjarne Nordbö
Snyggt.
2019-09-28
  > Nästa text
< Föregående

365 haikudikter
365 haikudikter