Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 november

Rågat mått för gråt?
Bottenlöst djup med vatten.
Rening av källan.




Bunden vers (Haiku) av 365 haikudikter
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-12 15:35



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin dikt med mycket själ.
2019-11-12
  > Nästa text
< Föregående

365 haikudikter
365 haikudikter