Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Populisterna

På läktaren vet de hur bollen skall slås
Där sitter ju fotbollsexperterna gunås
Från köksbordet vet de hur världen skall styras
De borde av våra tankesmedjor hyras
Även taxichaufförer har denna expertis
Och också herrfrisörer på något vis
Vad värre är - vi har fått en mängd populister
Som är lite av politikerturister
Det är lätt att kritisera
Men svårare att regera




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-28 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar