Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ETT LOCK LÄGGS PÅ

Ett lock läggs på

när Greta kritiseras

Det har vår gröna diktatur bestämt

Det ska marscheras

strejkas och skanderas

Jag ser det hela som

ett dåligt skämt

 

LARZ GUSTAFSSON 29/9 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2019-09-29 14:18



Bookmark and Share


  Koloristen
Snart vajar Gretafanor ifrån alla fönster

Friheten varar blott en kort sekund...
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP