Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart kan dem vara?

Vart kan den vara?
Vart kan sorgen fara?
Ingen fara, vi är redan klara.




Fri vers av Alva Dromberg
Läst 100 gånger
Publicerad 2019-09-29 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Dromberg

Senast publicerade
Dumheter
Vart kan dem vara?
* Se alla