Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Avsaknad av distans av Sefarage


Mörka toner

Om natten söker sig skuggorna inåt
bildar en ogenomtränglig mur
formar sitt språk i mörka toner
Söker klagande sin sanning
sanning som inte finns





Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-01 08:40



Bookmark and Share


  ULJO
Det blir alltid värre framåt natten
2019-10-01

  KattenKin VIP
Vacker text, sökande och filosofisk. Sanningen är rätt svår att få fatt, subjektiv som den ofta är.
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP