Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen själ söker värme

 

Du frusna själ som söker värme

Säg vad det är som saknas dig

 

Är det det frånvaron av någon

Att dela livet här och nu med

 

Eller är det något helt annat

En kram ett ord på vägen

Du så länge gått allena

Som saknas i ditt liv

 

Du frusna själ jag ber dig

Lyssna till ditt hjärtas slag

 

Följ dess råd på vägen

I din jakt på tröst




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-01 09:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om längtan efter värme och tröst!
2019-10-02

  ULJO
Med värme och ömhet, tillit respekt och kärlek blir själen inte frusen och kall.
2019-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP