Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration, Ingen har tid innan 65 av Två Tungor


Att gå in i väggen

Man var ung och stark
och orkade allt,
tills en dag
då väggen var där
eländig och tvär
svår att ta sig ur
kämpade i ur och skur

Äntligen tillbaka igen
till livet och kärleken
En erfarenhet det var
tappade många dar
men det var det värt
för nu är livet mig kärt




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-01 17:53



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Den berömda väggen, konstigt att så många ändå går in i den när den är så utmärkt på allas kartor.
2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP