Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Begär av Uljo


Livsnjutaren

Jag är en livsnjutare ja
äter super och röker vareviga da
hurra hurra hurra
vad jag har det bra

Asketerna
dom får ha sin da
magra eländiga
inget för mej
jag är en överviktig lycklig tjej

Sensmoral
Hellre dö knall och fall
än att långsamt bli kall




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-02 07:45



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Jag tänker på Alfons Åberg, man måste ha tråkigt för att uppskatta det roliga.
2019-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Jag vill också dö mitt i steget
och lever på hoppet
att festa lagom
för att inte påskynda förloppet!
2019-10-02

    Lena Staaf VIP
Var och en blir lyckligt på sitt vis.
2019-10-02

  ULJO
Så kul att kunna inspirera. Lev och njut ett bra recept.
2019-10-02

    Sefarge VIP
Går det så går det.
Tills en dag då
det ej går
längre?

2019-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP