Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han som kallar

Hon kunde känna det.
Känna kallandet.
Elden som en gång släckts
Inom henne.
Blossade upp.
Full kraft.
Han kallade på henne.
Han hade kommit tillbaka.
Hon visste att hon inte kunde
Neka honom.
Fly från honom.
Så ännu en gång kom hon
Till honom.
Han som betydde allt för
Henne.




Fri vers av MiniWolfie
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-03 13:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kallelsen?
2019-10-03
  > Nästa text
< Föregående

MiniWolfie