Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som "alla" vet är det idag de ska ätas ;)


Kanelbulle

Det var en gång en bulle
som fylldes med kanel
den smaka som den skulle
och ingenting var fel

utom denna lilla sak
den åts upp igår
idag blir det inget bak
Förlåt mig om det går.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-10-04 07:51



Bookmark and Share


  ULJO
Kanelbullens dag. Sedan slutet av 90-talet
2019-10-04

  Öknens Ros VIP
Passande till kanelbullens dag som är idag!
2019-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP