Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"It's not yesterday anymore" (Talking Heads)


I ÄVENTYRENS ÅR

Vi rörde oss

Vi förde oss

i äventyrens år

Nu har vi hunnit till i dag

och passerade i går

 

LARZ GUSTAFSSON 5/10 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2019-10-05 09:55



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Nostalgi och framåtanda hand i hand läser jag in i texten
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP