Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knall och fall

Bättre dö knall och fall
än att sakta bli kall




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-10-05 14:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det vore önskvärt att man själv kan välja hur man vill dö.

2019-10-05

  Lottie Ålhed VIP
Huu !!! långsamt åldrande är ok Det är lidande och smärta man vill undvika..
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP