Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsröster

 

 

nu flyger de i oändliga plogar

över himlens åker

de plogar fåra efter fåra

fram och tillbaka

tills himmelssådden redo står

till nästa vår

och återkomsten

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-05 19:57



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tycker du fångar det där så fint. https://open.spotify.com/track/6DoTPVRAkeCLQN23MGXksv?si=kD23i6H7RzqWol9xCOK3Lg
2019-10-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP