Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Livet av Öknens Ros


Illusion

Min illusion
är en version
av lycka
andra må tycka
att jag har fel
men jag känner mig hel
drömmer mig bort i min illusion
den är en fusion
av kärlek mellan två
som ingen kan rå på




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-10-06 15:25



Bookmark and Share


  Respons VIP
Fyndiga rim!
2019-10-07

  DavidM VIP
Mycket bra uttryckt, gillar det direkta, det omedelbara stilgreppet.
2019-10-07

  ULJO
Kul med rim
2019-10-06

  Fulbergarn
snygga rim i illusionen
2019-10-06

  Öknens Ros VIP
En positiv illusion.
2019-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP