Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostinato

Konstant
upprepning
av
melodisk fas
eller
rytmmönster

Nu

Brutet
mönster
förändrad
repertoar
med
skrämmande
variationer

Nu

Första
takten slår an

Från och med
nu
upphör
ostinato

Lämnar
sin plats
åt
oroande
variationer

på okänt tema

Nu

Lyssna

När första
takten
omvandlar
den episka
melodin

Till en helt
annan historia




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-10-07 09:03



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Så som livet självt. Älskar klassisk musik.
2019-10-09

    Lena Staaf VIP
Som livets gång. Intressant text!
2019-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Intressant och spännande musikalisk väv, om livet.
2019-10-07

  DavidM VIP
Musikalisk text med dramatik och variation.
2019-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets musik!
2019-10-07

  Kungskobran VIP
Kärlekens musik
Adiago smeker över till andante och eggas till allegro som exploderar i ett
crescendo
2019-10-07

  Bjarne Nordbö
Spännande.
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP