Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår stund

När jorden slutat sina dar
ingen vet någonsin vem vi var

Stunden för oss var kort
men minnet reser ljusår bort

Till främmande galaxers värld
i evighetens långa färd











Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-10-07 15:49



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
En liten pärla. Jättefin.
2019-10-09

  Anya VIP
Jaa någon gång tar det slut. Så är det bara. Så svindlande tankar att man nästan inte kan tänka det. Kanske har mänskligheten hittat en ny planet då? Vem vet?
Din text väcker tankar.
2019-10-08

    Sefarge VIP
I Universum finns en stjärna
Med lyskraft 200.000 ggr.
Starkare än vår sol
Där är en pågående
födslokammare
Ofattbart!
Men som det står.
I din skrivelse:
" minnet reser ljusår
bort"
;)

2019-10-07

  Öknens Ros VIP
Oändligt är det eviga, vars tid vi inte kan föreställa oss.
2019-10-07

  ULJO
Vår existens en blinkning av evigheten. Våra avtryck här bortblåsta om en sekund.
2019-10-07

  Femme Fatale
Enkel och kort men med ett djup som får en att reflektera.
2019-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP