Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjens land



Jag kysser dina panna
Viskar ord som är sanna
om hur himla fin du är
Du är mig oändligt kär
I dina orgasmers hetta
Mina ögon blir inte mätta
Vi kan väl aldrig få nog
viskade du till mig och log
Jag kämpade i en lång kris
Du visade vägen till paradis
Vi vandrar ihop hand i hand
i passionens och glädjens land.




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2019-10-09 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP