Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN KRISTENDOMSHATANDE MÅNGFALDEN

I mångfalden finns inte plats

för någon kristendom

I mångfalden finns bara plats

för andlig ynkedom

 

LARZ GUSTAFSSON 9/10 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2019-10-09 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP