Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Le

En promenad på stan
En helt vanlig dag
Solen skiner , fåglar kvittrar
Men jag tänker vad faan

En massa mörka blickar
En massa bläng o sura miner
Folk ögar varandra
Folk bara grinar

Le - jag vet att du kan
Vart är värmen den bara försvann ?
Le - vi måste le mot varann
Vart är kärleken någonstans ?
Jag tänker inte sluta rimma dåligt
Förens jag finner ett leende någonstans




Fri vers (Fri form) av Mr Inkognito
Läst 155 gånger
Publicerad 2019-10-09 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito