Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PÅ BIBLIOTEKET

När andra sitter med dagstidningar

sitter jag med Proletären

Men det är inte för att jag

vill sätta mig på tvären

Jag känner mig befryndad med

just den intressesfären

 

LARZ GUSTAFSSON 10/10 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2019-10-10 15:07



Bookmark and Share


  Koloristen
Underbar kommentar - av DIG!
2019-10-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar de där gröna svinen.
2019-10-11

  Niliboy
Huga ligen å huvva, mp är bäst för de håller på samerna!
2019-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP