Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dvala

Mina ännu oskrivna ord
singlar sömnigt sakta
ner från träden
Glittrar okynnigt
i skenet från gatlyktan
Kurar sen i värmen
under höstlövstäcket
för sin vinterdvala
Vill kanske inte mer nu




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-10 19:41



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Nerdalande naturtankar måste först ligga och mogna och efterhand
omstöpas till rätt form.
2020-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Vackert, vemodigt och berörande om de oskrivna orden!
2019-10-11

    ej medlem längre
Orden gnistrar som iskristaller i luften och landar mjukt i andras hjärtan!
2019-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP