Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket mer än vad du tror

Man säger att du är stark
Att du gått igenom eld
Att du sett helvetet på jorden
Att du klarar dig själv

Du tar dig fram genom livet
Ensam emot världen
Fast som en pilgrim av vår tid
Gör du skillnad på färden

Glöm inte bort dig själv
Du måste också leva
Du är för stolt för att be om hjälp
Men hur länge orkar du spela?

Ingenting varar för evigt
En dag ska du också bli till jord
Så ta vara på den lilla tid du har kvar
Du är värd så mycket mer än vad du tror




Fri vers (Fri form) av Mr Inkognito
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-10-11 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito