Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstmörker

Brandgula höstlöv virvlar i vinden
vattnet på fjärden glimmar i grått
bryts av vindars kast

Längre bort syns ett blinkande ljus
en fyr har tänds
skymningen närmar sig

Jag går sakta hemåt
på stigen genom skogen
grenarna bildar svarta siluetter mot himmelen

Hittar hem trots att det är mörkt
känner varenda sten
och tuva

Tänder en brasa i öppna spisen
vinden viner runt husknuten,
skådar in i elden, lågornas fantasi dansar




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-12 15:48



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
höstnjutning med hemmabrasa efter blåsig skogspromenad!
2019-10-14

  KattenKin VIP
Fin och mysig text.
2019-10-14

  ULJO
Brasan i den öppna spisen. Låter terapeutiskt.
2019-10-13

  Öknens Ros VIP
hösten grå och kulen
snart närmar sig julen
men först november är
med frost, kyla o man svär
2019-10-12

    Sefarge VIP
Skönt är att i frid få
vandra i naturens
sköte även om
det skymmer
;)


2019-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP