Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enkelbiljett tack

Färdas på en tidslinje utav stål
Har ofta försökt kliva av
Ett modernt slavskepp
Packade sillar
Mot en slutdestination
Visste inte att stress och rädsla stank
Så starkt och
Jag
Antar att även en sill suktar
Efter frihet ibland




Fri vers av sebbesträvare
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-10-13 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sebbesträvare