Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvisad

När jag satte mig upp
mot landets regler
blev jag förvisad

När jag satte mig upp mot
de nya landets regler
fick jag stanna kvar

Nu vet jag inte
var jag hör hemma
men får i alla fall stanna kvar




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-13 12:09



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Ja det är skillnad, och tur är väl det iofs, men det kommer att slå tillbaka om vi fortsätter acceptera in absurdum.
2019-10-14

  ULJO
Sverige idag
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP