Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text tagen ur mitt rödgula häfte, som lodjuret skrev i sin 'underbara ungdom svår...'


(nr 61 av 124) Men du kom




Timmar av väntan
sniglande sig fram som vandrade de
en stig lång som ett år av leda
minuter av väntan
vilka lidelser, vilka känslor

du kom med tåget
det var försenat
men du kom
och vi brast i gråt
i varandras armar vi klängde




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-10-13 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP