Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existensen

Min existens vilar på smala grunder
den lyfts in i ett vakuum
det är svårt att andas
Sakta fylls vakuumet med syre
existensen övergår i eufori
ingenting är sant
ingenting är osant.
Sanningens minut saknas.
Småsten haglar över sanningen
Existensen skakas i sina grundvalar,
inlindad som ett lindebarn finner den sig
och fortsätter på något underligt vis.




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-14 11:13



Bookmark and Share


  Birk Andersson
Fint!
2019-10-14

  KattenKin VIP
Gillar din filosofiska text. Fina rader.
2019-10-14

  ULJO
Sanningen segrar alltid.
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP