Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två val, två bemötanden

Ett andetag ett liv

En handling ett bemötande

 

Vad väljer du

 

Nyfikhetens öppenhet och glädje

Över en ny bekantskap

 

Eller

 

Okunskapens rädsla och tvivel

Som skapar hatiskt utanförskap

 

Två val två bemötanden

Som ger olika resultat

 

Vem är du

 

Den med öppna famnen

För allas lika värde

 

Eller den avoge hataren

Som räds alla olikheter

 

Jag har gjort mitt val

 

Följer mitt hjärtas röst

För allas lika värde




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-14 11:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA vi är alla lika värda <3 kram
2019-10-27

  Pilträd
<3
2019-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Jag gör samma val som du, ingen tvekan om det!
2019-10-14

  ULJO
Nyfikhetens öppenhet och glädje
Över en ny bekantskap - Följa hjärtats röst
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP