Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken föder hopp


Kärleken föder hopp
Du smeker min kropp
Ett varmt ljus
fyller vårt hus
Från världens spektakel
vi flydde in i ett mirakel
Kärlek, hopp och tro
Glädjen började gro
Jag älskar ditt skratt
Slut är din långa natt
Kysser din hud
Vi badar i Gud.

 




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2019-10-14 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP