Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i förmiddags vid sjön


Bjudning

Det mörknar alltmer
men än finns tid för kalas
hösten som bjuder




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-10-14 13:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så mycket bra!
2019-10-18

  Solstrale VIP
Ja hösten har kalas! Utan några skärvor i kras....
2019-10-18

  Bibbi VIP
Applåder!!!
2019-10-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja på färgade tider
och omsider AC
så även om man är
på samma ort kan man
få luftombytet fort gjort!
2019-10-15

  Monika A Mirsch VIP
En doftande inbjudning i höstlöv symfoni!
2019-10-15

  Chawa VIP
Snyggt formad haiku till talande vacker bild! Moget och gott!
2019-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hösten bjuder på mycket...både vackert och gott...härligt foto...
2019-10-14

    ej medlem längre
Hoppfulla ord ??
2019-10-14

  ULJO
Många fina höstdagar ligger framför oss. När blåsten har bedarrat.
2019-10-14

  Marita Ohlquist VIP
Din vackra bild förstärker textens innehåll!
2019-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP