Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Fullmånen och monstren av Tomas Karlsson


Nattens monster

Nattens monster
lutar sig över sängkanten
Andas sin unkna lukt
sprider sin skräck
Vaknar badande av svett
monstret är försvunnet
lukten finns kvar




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-10-16 08:30



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Monster under sängen verkar följa med upp i vuxen ålder för många, och lika jobbigt varje gång.
2019-10-16

  ULJO
Ondskan i mörkret. Är det därför det är så svårt att sova?
2019-10-16

  Öknens Ros VIP
Ja hu! Vem vet vad som gömmer sig i mörkret?
2019-10-16

  Kaptenlöjtnant
jo så kan det allt vara ibland
2019-10-16

  Tomas Karlsson VIP
Tack för det! :-)
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP